Prietenie

Top 10 prietenii faimoase

Toata lumea are nevoie de prieteni, pana si persoanele faimose. Gasiti aici o lista cu top 10 prietenii faimoase.

Cu totii putem invata cate ceva de la aceste prietenii. De la a pastra o relatie de prietenie si in acelasi timp sa colaboram bine si pana la cum sa fim prieteni mai buni.

Aceasta este lista mea:

Matt Damon si Ben Affleck

Sunt prieteni inca din copilarie. Iar faptul ca amandoi isi doreau sa devina actori nu i-a indepartat unul de celalalt ci i-a ajutat sa devina mai buni in profesia pe care si-au ales-o.

 

Beyonce si Kelly Rowland

Sunt prietene inca din copilarie si au facut parte din acelasi grup de cantarete pentru o perioada, Girl’s tyme. Amandoua au o cariera de succes si isi fac timp pentru relatia lor de prietenie.

 

 

Nicole Kidman si Naomi Watts

Sunt prietene inca de la inceputul carierei, cand au impartit un taxi la intoarcerea de la o audienta la o reclama in bikini. De atunci au pastrat relatia si continua in paralel cu dezvoltarea lor profesionala.

 

Tobey Maguire si Leonardo DiCaprio

Sunt prieteni inca de la inceputul carierei lor, cand se intalneau la aceleasi audiente pentru roluri. Amandoi au avut momente de glorie si de decadere in carierele lor, dar asta nu inseamna ca nu poti pastra o relatie de prietenie.

 

 

Kanye West si Jay Z

Sunt atat prieteni cat si asociati, avand in vedere ca amandoi sunt personalitati importante in industria muzicala. Probabil faptul ca amandoi sunt workaholici iar Jay Z e mai calm si Kanye West mai vulcanic ii ajuta sa pastreze relatia dinamica si in acelasi timp in echilibru.

 

 

Seth Rogen si James Franco

Se cunosc din 1999 cand au lucrat impreuna in filmul Freaks and Geeks si continua chiar si in zilele noastre sa colaboreze in productia de comedii pe diverse teme. „Cuplul” Seth Rogen si James Franco a ramas de atata ani impreuna si datorita dinamicii relatiei lor. Amandoi sunt actori de comedie. Ei reusesc sa se completeze si sa se ajute unul pe celalalt sa creeze personaje cu personalitate si in acelasi timp poti sa te si amuzi.

 

 

Drew Barrymore si Cameron Diaz

Cele doua actrite se cunosc inca din adolescenta, dar au devenit cu adevarat prietene cand au inceput colaborarea in filmul Charlie’s Angels. Foarte multe din prieteniile dintre actori incep cu o colaborare in film, pentru ca dinamica de pe platourile de filmare pot arata si daca te poti intelege cu acea persoana si in timpul liber.

 

 

Meryl Streep si 50 Cent

Este cea mai neobisnuita pereche de prieteni, dar demonstreaza ca poti fi prieten cu cineva chiar daca nu ai atat de multe lucruri in comun. Uneori prietenii se completeaza unii pe altii si poti invata lucruri noi care sa va ajute sa veniti cu solutii originale la unele probleme din viata personala.

 

 

Ellen Degeneres si Justin Bieber

Prietenia lor a pornit de la inceputul carierei lui Justin Bieber. Emisiunea ei fiind primul loc in care a cantat si s-a lansat in cariera Justin Bieber. Asta demonstreaza ca uneori prietenia poate sa porneasca si de la sentimentul de recunostinta, de la faptul ca cineva a avut incredere in tine si te-a sustinut vazand in tine adevaratul tau potential.

 

 

Justin Timberlake si Jimmy Fallon

Cei doi s-au intalnit in 2002 la gala MTV unde au urcat pe scena. Relatia lor a devenit mai stransa din momentul in care au inceput sa colaboreze impreuna la show-ul Saturday Night Live.

 

Sper ca ti-a placut acest Top 10 prietenii faimoase.

Pentru alte topuri legate de prietenie iti recomand si: Top 10 carti despre prietenie, Top 10 filme despre prietenie si Top 10 melodii despre prietenie.

Pana data viitoare, multumesc si nu uita sa dai share la articol daca ti-a placut.

Sursa foto: Pixabay si IMDB.

Leave a Reply