Prietenul meu Virtual

Ce inseamna sa fii femeie in secolul XXI?

Afla ce inseamna sa fii femeie in aceasta era. Te macina gandul ca nu esti prea feminina si nu sti exact cum trebuie sa te comporti? Afla ce modele putem urma.

Jocuri pentru petrecerea in pijamale

Gasesti aici 50 de jocuri pentru petrecerea in pijamale, idei de decoratiuni si alte activitati pe care le poti desfasura cu prietenii tai.

Cadoul perfect – cum il alegem

Fie ca este o aniversare, un eveniment sau pur și simplu vrei sa arati persoanelor care iti sunt dragi cat de mult le apreciezi, te poti confrunta cu aceeasi problema, cum alegi cadoul perfect?

Descopera aceste citate de iubire pentru toti

Ai aici o lista de citate de iubire pe care le poti impartasi celor dragi: citate de iubire pentru prieteni, frati, surori, mama, tata, bunici si despre iubire in general.

POZITII – Cum ne uitam la televizor

Descopera 5 caricaturi a felului in care ne uitam la televizor: cum ma uit cu bunica, cum cred straini ca ma uit, cum ma uit de obicei, cum ma uit cu iubitul si la ce folosesc in realitate televizorul.

Category - Entertainment

Cauti articole de entertainment? Gasesti aici cele mai multe si bune activitati, evenimente si articole pentru a te distra singur sau alaturi de prietenii si familia ta. Printre lucrurile care le gasesti aici sunt: jocuri si activitati pentru prieteni, jocuri si activitati pentru cupluri, evenimente din Constanta si locuri pe care le poti vizita aici, activitati in functie de anotimp si eveniment, articole amuzante pentru a te distra, sugestii de filme, carti si muzica si nu numai.

Iar pe langa acestea gasesti si documente pe care le poti printa si le poti folosi la diverse evenimente pentru a te distra. Printre acestea gasesti: cartonase printabile cu intrebari pentru prieteni, jocuri printabile pentru petreceri, cartonase printabile pentru Adevar sau provocare, masti, cutii de cadouri, etichete, semne de carte, calendare, felicitari si alte documente pe care le poti printa si cu care te poti distra sau le poti oferi cadou.

In fiecare saptamana un articol nou te asteapta pe blogul Prietenul meu virtual. Ramai la curent cu acestea inscriindu-te la newsletter si alatura-te noilor tai prieteni sau viziteaza site-ul de fiecare data cand ai nevoie.