Prietenul meu Virtual

50 de idei de jocuri pentru copii sub un an

Daca esti in cautare de activitati si jocuri care sa-l ajute pe cel mic in dezvoltarea sa, ai aici 50 de idei de jocuri pentru copii sub un an.

50 de Idei romantice pentru el si ea

Nu ai nici o idee de ce sa mai faci impreuna cu partenerul de viata pentru a-i arata cat de mult il iubesti? Gasesti aici 50 de idei romantice pentru el si ea.

Intrebari pentru femei

Ai aici o lista cu intrebari pentru femei: pentru prima intalnire, pentru cei care sunt intr-o relatie de lunga durata si pentru cei casatoriti sau care urmeaza sa se casatoreasca.

Codependenta intre copil si parinte

O poveste de codependenta copil-parinte. Un copil bolnav ce doreste sa-si asume responsabilitatea propriei sale vieti si o mama careia ii este frica sa-si lase copilul sa se descurce singur.

Campionul familiei

Descopera un joc interactiv pentru toata familia.

Category - Familie

Cauti informatii legate de familie pentru a-ti inbunatatii si a intelege mai bine aceasta parte din viata ta? Gasesti aici informatii care sa te ajute sa iti inbunatatesti viata de familie. Printre acestea gasesti: cum sa-ti cunosti mai bine partenerul de viata, ce activitati puteti desfasura impreuna, idei romantice pentru cuplu, cum sa-ti intelegi copii, activitati pe care le puteti desfasura cu copii, intrebari pentru a va cunoaste mai bine copii si multe altele.

Iar pe langa acestea gasesti si documente pe care le poti printa pe care le poti folosi ca indrumar in relatia ta cu partenerul de viata si copii tai. Printre acestea gasesti: tabele de organizare a activitatilor cu copii, cartonase printabile cu intrebari pentru partener, cartonase printabile cu intrebari pentru copii, documente printabile cu jocuri la diverse petreceri sau iesiri cu familia si multe altele.

In fiecare saptamana un articol nou te asteapta pe blogul Prietenul meu virtual. Ramai la curent cu acestea inscriindu-te la newsletter si alatura-te noilor tai prieteni sau viziteaza site-ul de fiecare data cand ai nevoie.