Cupoane pentru indragostiti

Ofera partenerului tau sau partenerei tale un cadou de neuitat. Aceste cupoane pentru indragostiti sunt ideale pentru a recastiga inima iubitului tau sau a iubitei tale.

Această prezentare necesită JavaScript.

Aceste cupoane te ajuta sa-ti reafirmi dragostea, reaprinde focul relatiei voastre, condimenteaza viata sexuala si ofera activitati pentru intarirea relatiei.

Cupoanele de iubire sunt, de asemenea:

  • un cadou romantic pentru a sarbatori aniversarea dumneavoastra
  • cadou de Craciun sau pur si simplu un cadou de apreciere a partenerului tau / partenerei tale in orice perioada a anului.

Setul este oferit la pretul de 50 de lei (pretul nu include si transportul)

Le poti comanda trimitand email pe adresa andreea.laura.parlafes@gmail.com cu numele, adresa, un numar de telefon (sa fiti anuntati cand ajunge) si cate seturi doriti.

La comanda vei primi cupoanele in Romana ce contin coperta fata si spate de carnet si 47 de file de completat (44 cu idei romantice ce sunt potrivite atat pentru el cat si pentru ea si 3 file ce se pot completa cu propriile idei romantice) + Setul de 15 cupoane inspirate de Fifty shades of Gray.

Fila contine o parte ce ramane la cel care completeaza cupoanele si o parte ce se ofera partenerului sau partenerei.

 

Parerea ta conteaza pentru mine. Astept sa-mi spui ceea ce ti se pare interesant, daca ai fi vrut sa aflii mai multe si daca te-a ajutat articolul cu ceea ce cautai