Prietenul meu Virtual
cupoane pentru indragostiti

Cupoane pentru indragostiti

Aceste cupoane pentru indragostiti sunt ideale pentru a recastiga inima iubitului tau sau a iubitei tale. Ofera partenerului tau sau partenerei tale un cadou de neuitat.

Aceste cupoane pentru indragostiti o sa te ajute sa-ti reafirmi dragostea, sa-ti reaprinda focul relatiei, condimenteze viata sexuala si sa-ti ofere activitati pentru intarirea relatiei.

Cupoanele de iubire sunt, de asemenea:

  • un cadou romantic pentru aniversarile voastre
  • cadou de zi aniversara, ziua numelui, Craciun, sau pur si simplu un cadou de apreciere a partenerului tau sau partenerei tale in orice perioada a anului.


La comanda vei primi un Set de cupoane pentru cupluri ce contin: coperta fata si spate de carnet si 47 de file de completat (44 cu idei romantice ce sunt potrivite atat pentru el cat si pentru ea si 3 file ce se pot completa cu proprile tale idei romantice) + Setul de 15 cupoane inspirate de Fifty shades of Gray.

Setul costa 50,00 de lei si include si transportul.

 

Nou! Inscrie-te la newsletter si primesti gratuit o monstra de 4 cupoane din cele doua seturi puse la vanzare. Profita de ocazie si testeaza produsul daca nu esti convins ca este potrivit pentru voi. De asemenea, in curand o sa apara si alte noi produse pentru cupluri, asa ca ramai pe aproape pentru a le descoperii.

Fila contine o parte ce ramane la cel care completeaza cupoanele si o parte ce se ofera partenerului sau partenerei.

 

Pentru alte idei de cadouri pentru partenerul de viata iti recomand si: Cum alegem cadoul potrivit si Idei de cadouri.

Pentru alte idei de activitati pe care le poti desfasura cu persoana iubita iti recomand si: Activitati pentru cupluri si Idei romantice pentru el si ea.

Sper sa-ti placa acest produs realizat de mine si sa creeze o relatie mai stransa cu partenerul tau de cuplu. Incearca aceste cupoane si nu vei regreta.

Sursa foto coperta: Unsplash

2 comments