Prietenul meu Virtual

Termeni si conditii

1. Raspunderea site-ului

Acest blog este administrat de catre Parlafes Andreea Laura, si proprietar al site-ului www.prietenulmeuvirtual.ro. In calitate de administrator imi rezerv dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rog sa vizitati periodic aceasta sectiune.

Folosirea acestui site, a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Aceste reguli precizeaza modul de folosire de catre utilizatori a site-ului www.prietenulmeuvirtual.ro, iar relatiile sau eventualele probleme ce pot aparea sunt guvernate de legi aplicabile in Romania si Uniunea Europeana.

 

2. Dreptul de proprietate

Articolele (texte+imagini) publicate de Parlafes Andreea Laura se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (conform Legislatiei in vigoare privind drepturile de autor). Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al autorului.

Informatiile cuprinse in articolele publicate de Parlafes Andreea Laura, precum si informatiile provenind din cadrul bannerelor publicitare continute in site-ul www.prietenulmeuvirtual.ro sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala. Vizitatorii sau membrii site-ul www.prietenulmeuvirtual.ro nu au dreptul sa preia, vanda, reproduce sau distribuii materiale provenind din site-ul www.prietenulmeuvirtual.ro fara acordul proprietarului site-ului.

Pentru nerespectarea acestor reguli de catre unii vizitatori sau abonati la www.prietenulmeuvirtual.ro, Parlafes Andreea Laura isi rezerva dreptul de a refuza accesul acelor vizitatori pe acest site.

Imaginile si o parte din iconitele utilizate in cadrul acestui site apartin domeniului public si nu necesita acordul de utilizare. In caz de a fost facuta o eroare si observati ca imaginea dumneavoastra a fost folosita fara licenta de utilizare, va rog sa luati legatura cu mine pentru a remedia problema.

Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea acestor reguli in totalitatea lor.

3. Conditii de utilizare

Prietenul meu virtual pune la dispozitie informatii in scop informativ general. Si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat. Desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte, bazate pe cercetari, surse sigure de informatii si documente de specialitate.

Materialele şi informatiile continute in acest site sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

www.prietenulmeuvirtual.ro garanteaza ca website-ul, serverele pe care acesta este gazduit sau e-mail-urile trimise de Parlafes Andreea Laura, nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.

Nu garantez ca utilizarea acestui site va fi neintrerupta sau fara erori. Prin derogare de la orice prevedere a acestor termeni si conditii, in masura maxima admisa de lege, nu pot fi responsabil pentru functionarea sau disponibilitatea site-ului, indiferent de motivele sau factorii care au condus la intreruperea sa.

Nu ofer nicio garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatie ale utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal. Mai mult decat atat, printre informatiile publicate pe site nu se regaseste niciuna care sa faca trimitere la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorului si site.

Accesarea www.prietenulmeuvirtual.ro se face exclusiv prin vointa dumneavoastra personala.

www.prietenulmeuvirtual.ro nu se face raspunzator de eventualele erori sau omisiuni ce pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor sau a informatiilor de pe site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii paginilor ce compun site-ul.

www.prietenulmeuvirtual.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele de pe site, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile oferite sau modificarile constitutionale.

www.prietenulmeuvirtual.ro nu declara, nu garanteaza, nu aproba si nu isi asuma niciun fel de responsabilitate in ceea ce priveste site-urile externe care contin link-uri catre acest site. Niciun site extern pe care-l vizitati ca urmare a accesarii unui link de pe www.prietenulmeuvirtual.ro nu se afla sub verificarea si controlul www.prietenulmeuvirtual.ro, iar vizitarea site-ului extern se face exclusiv pe raspunderea dumneavoastra.

4. Securitate

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, respectiv utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea si/sau copierea de informatii cu scopul de a le comercializa ori alte asemenea actiuni vor fi pedepsite conform legii.

www.prietenulmeuvirtual.ro  se obliga sa nu transmita/publice nici o informatie dintre cele pe care le are in baza de date cu exceptia unui caz penal in care ii sunt solicitate aceste date.

Pentru securizarea datelor personale accesul la aceste date este limitat doar la conditiile de utilizare a datelor si doar la persoanele autorizate sa le proceseze si sa le cripteze.

5. Date personale si confidentialitate

Conform cerintelor Legilor in vigoare privind pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si cele ale Legilor in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.prietenulmeuvirtual.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati referitoare la dumneavoastra, la un membru al familiei dumneavoastra ori ale unei alte persoane pe care o reprezintati.

Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor www.prietenulmeuvirtual.ro  informatii si servicii de calitate. De asemenea, unele dintre datele dumneavoastra pot si oferite colaboratorilor nostrii:

  • Google Analytics – pentru a tine evidenta calitatii informatiilor furnizate de blog, daca sunt sau nu cautate de vizitatori si cat de des se acceseaza aceste informatii (accesul e limitat doar la statistici ale  traficului zilnic pe site)
  • MailerLite – furnizor de sistem de newsletter si stocare a datelor de abonare la newsletter (acesta ofera servicii de colectare a abonatilor la newsletter cu optiuni de dezabonare, stergere a datelor de pe blog la solicitare, trimiterea datelor personale abonatului – la solicitarea acestuia si modificarea conditiilor de utilizare a datelor).
  • Hosterion – furnizorul de hosting al blogului (datele de pe blog sunt stocate, salvate si criptate utilizand aceste servicii)
  • WordPress – platforma pe care e realizat acest blog (acest colaborator furnizeaza baza acestui blog (tema, cadrul pe care atat articolele cat si formularele, pop-up-urile, zonele pentru Add-uri etc.)

Nota: Acest blog nu ofera informatii unor terte persoane cu privire la comportamentul de cumparare ce este utilizat de Add-uri. Daca reclamele pe care le primiti vi se par ca sunt specifice pentru dumneavoastra este pentru ca acest comportament este analizat in motoarele de cautare utilizate (Google Chrome, Yandex etc.), platformele de socializare (Facebook, Linkedin etc.) si alte platforme care analizeaza preferintele personale (Youtube, Amazone etc.)

Totalitatea datelor colectate in urma inregistrarii pe site-ul www.prietenulmeuvirtual.ro a utilizatorilor sunt procesate si prelucrate potrivit reglementarilor legale existente pe teritoriul Romaniei si al Uniunii Europene.

6. Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane si europene. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la adresa oficiala a blogului www.prietenulmeuvirtual.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, conflictul va fi solutionat de competenta instanta judecatoreasca in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

7. Newsletter

Prietenul meu virtual ofera utilizatorilor posibilitatea de a primi newslettere si alerte prin posta electronica sau cea clasica. Oferind posibilitatea ca utilizatorii sa poata opta oricand pentru varianta de a nu mai primi astfel de notificari, cu un singur click pe link-ul de dezabonare din newsletter/alerta.

Toate informatiile oferite de catre cititori la inscrierea la newsletter este folosita numai de catre site. Sunt folosite in scopul de a transmite abonatilor informatii despre noile articole aparute, concursuri sau documente gratuite si nimic mai mult.

Se asigura confidentialitatea informatiilor oferite de catre cititor. Lista cu datele personale nu este folosita pentru comercializare si nici intrun fel in care ar putea sa violeze intimitatea persoanelor.

Pentru mai multe informatii sau reclamatii puteti contacta anpc.gov.ro

8. Recenzii, comentarii si alte sugestii

Vizitatorii pot posta comentarii, si alte tipuri de continut (sugestii, idei, comentarii, intrebari sau alte informatii) atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, nu este obscen, amenintator, defaimator, invadeaza intimitatea, incalca drepturi de proprietate intelectuala, sau este daunator unor terte parti.  Sunt refuzate daca sunt inacceptabile si contin virusi software, campanii politice, solicitari comerciale, scrisori in lant, sau orice alta forma de “spam”.

9. Incheierea acordului

Prietenul meu virtual isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil. Prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat in aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

Toate politicile de utilizare ale blogului sunt obligatorii pentru o buna interactiune a vizitatorilor cu site-ul.

In ceea ce priveste optiunile de informatii personale, aveti dreptul de a acorda doar optiunile pe care le doriti de utilizare a lor (cum ar fi: pastrarea pentru newsletter, utilizarea in inbunatatirea cooki-urilor etc. Aflati mai multe despre acestea in sectiunea Politica de confidentialitate).