Prietenul meu Virtual

Top 10 melodii despre prietenie

Gasiti mai jos top 10 melodii despre prietenie.

1.The Pretenders – I’ll stand by you

Povestea melodiei:

Melodia vorbeste de iubire si loialitate. A fost ultima melodie de succes a formatiei The Pretenders si au mai aparut dea lungul timpului mai multe variante, cantate de alti cantareti, pentru cauze caritabile.

 

2.Wiz Khalifa – See You Again ft. Charlie Puth

Povestea melodiei:

Melodia a fost facuta in amintirea lui Paul Walker, mort intr-un accident de masina si a aparut in filmul Fast and Furious 7. Pentru aceasta melodie numerosi cantareti s-au adunat: DJ Frank E., Andrew Cedar, Puth si Manny Marroquin.

 

3.Bill Withers – Lean On Me

Povestea melodiei:

Melodia este inspirata dupa viata grea a lui Bill Withers, care a trait intr-o familie saraca. El a avut totusi sprijinul oamenilor din comunitate si asta probabil l-a ajutat sa aiba incredere in el. Melodia a ajuns nr. 1 in Topul melodiilor, atat in varianta ei originala, cat si celalalte variante cantate de alti interpreti.

4.Bruno Mars – Count On Me

Povestea melodiei:

Este o melodie chill apreciata pentru mesajul pozitiv care-l transmite. Dar a fost si criticata deoarece linia melodica seamana cu Over the rainbow. Tu ce spui, seamana?

5.James Taylor-You’ve got a Friend

Povestea melodiei:

Melodia este scrisa de Carole King pentru propriul ei album,Tapestry. Insa Taylor i-a cerut daca poate el sa cante melodia. „You’ve got a friend” este o melodie care transmite mesaje ale acelei perioade Flower Power (in care se vorbea despre pace si intelegere intre toti oamenii, indiferent de rasa, sex si religie).

6.The Beu Sisters – Anytime You Need a Friend

Povestea melodiei:

Melodia originala este cantata de  Mariah Carey si a fost apreciata pentru combinarea a mai multe stiluri si, desigur, pentru vocea ei deosebita. Eu prefer aceasta varianta, pentru ca este mai vesela si optimista.

7.Rihanna – Umbrella

Povestea melodiei:

Este o melodie extraordinara realizata de Jay-Z in colaborare cu Rihanna. A fost in top si a castigat diverse premii. Insa, a fost si controversata, deoarece unii considera ca melodia si videoclipul transmit mesaje illuminati.

8.Michael Jackson – Will You Be There

Povestea melodiei:

Melodia este realizata in colaborare cu Orchestra Cleveland. Versurile sunt scrise de Michael in copacul sau preferat din Neverland Ranch. Desi a fost premiata, au avut loc mai multe procese pentru drepturile asupra ei.

9.From Witched – For Good

Povestea melodiei:

Melodia face parte dintr-un spectacol muzical. Povestea este a vrajitoarei din Wizard of Oz dar cu un twist. Vrajitoarea era buna si zana ii insceneaza moartea pentru a traii in pace.

10.The Rembrandts- I’ll be there for you

Povestea melodiei:

Cu siguranta o recunosti din serialul Friends. Melodia este inspirata dupa stilul melodiilor de la The Beatles. A fost in topuri cand a aparut, insa, probabil pentru ca a fost auzita mult prea mult, in 2004 a ajuns si in topul celor mai proaste melodii.

Sper ca ti-au placut recomandarile.

Tot aici pe blogul Prietenul meu virtual gasesti si recomandari de: filme, carti, citate si alte informatii despre prietenie.

1 comment