Entertainment

Jocuri de Halloween

Se apropie Halloween-ul si vrei sa ai cea mai grozava petrecere? Ai aici 40 de jocuri de Halloween pe care le poti incerca cu prietenii tai.

Pentru ca toti sa se simta bine la petrecerea de Halloween am adunat aici o lista cu idei de jocuri specifice acestei perioade.

Pentru fiecare dintre idei este prezentat si cum va puteti juca.

Pentru cei ce cauta specific doar jocuri pentru prieteni am aici o lista si pentru cei ce vor doar jocuri pentru cupluri am aici o lista.

 

Jocuri de Halloween

1. Mumia: Se fac echipe de cate minim doua persoane. O persoana o sa fie mumia si cealalta persoana trebuie sa o infasoare repede cu 3 role de hartie. Cine termina de infasurat, castiga.

 

2. Fantomele: Fiecarui participant la joc i se da un sac caruia i s-au desenat niste ochisori si o gura de fantoma. Are loc o intrecere. Cine ajunge primul la finish castiga.

 

3. In umbra ta: Se fac echipe de cate doi. Fiecare persoana fiind legata astfel: mana dreapta cu mana dreapta a celeilalte persoane. mana stanga cu mana stanga, piciorul drept cu piciorul drept, piciorul stang cu piciorul stang. Adica o persoana sta in spatele celeilalte persoane. Facute astfel echipele se face o intrecere. Echipa care ajunge prima la finish prima, castiga.

 

4. In soapta: Ca si Baba Oarba, in acest joc cineva este prins la ochi si celalalte persoane trebuie sa se deplaseze pe langa persoana legata la ochi fara sa fie auzita. Misiunea persoanelor nelegate la ochi este sa fure o agrafa sau brosa prinsa la persoana respectiva. Cine este prins pierde.

 

5. Urland la Luna: Pentru aceasta competitie participantii trebuie sa urle la Luna in functie de monstrul care-i nimereste pe biletelul din documentul pe care-l aveti la sfarsitul articolului de descarcat. Persoanele din echipa lor trebuie sa ghiceasca cine este. Atentie! Nu ai voie sa strigi numele tau la Luna, cum ar fi :”Mumiaaa!”.

 

6. Hraneste monstrul: La acest joc se printeaza mostrul din documentul pe care-l ai la sfarsitul articolului de descarcat sau poti desena tu un monstru pe hartie, sa-l decupezi si sa-l prinzi de o cutie. Concurentii trebuie sa arunce la aceasta cutie bomboane mici. Cine ajunge primul sa arunce cele mai multe bomboane in cutie, din gramajoara de minim cinci bomboane pe care le are, castiga.

 

7. Vanatorul de vampiri: Printeaza documentul de la sfarsitul acestui articol. Decupeaza fiecare vampir si ascunde-i prin casa. Fiecare participant la joc, inarmat cu un telefon, trebuie sa gaseasca si sa faca poza la vampiri. Cine gaseste cel mai repede toti vampiri castiga.

 

8. Intrecerea pe Luna: Participantii trebuie sa-si tarasca picioarele pe podea. Nu au voie sa ridice picioarele de la sol si trebuie sa se deplaseze cat mai repede spre finish. Cine ajunge primul la finish, castiga.

 

9. Sub lumina Lunii: Intr-un loc intunecat foloseste o lanterna si degetele de la mana pentru a arata pe perete unul din lucrurile care le nimeresti dintre aceste biletele pe care le poti printa din documentul de la sfarsitul articolului. Cine reuseste sa faca cele mai multe lucruri si sunt ghicite de ceilalti coechipieri, castiga.

 

10. Socant! Este adevarat?: Cineva spune un adevar sau o minciuna. Alegi ceea ce vrei sa spui. Ceva care poate sa fie sau nu o minciuna. Persoanele care participa trebuie sa ghiceasca daca e adevarata sau inventata povestea.

 

11. Clovnul: Se fac echipe de cate doua persoane. Una dintre ele o macheaza pe cealalta in clovn. Cea mai infricosatoare fata castiga.

 

12. Povesti misterioase: Puteti crea pentru petrecerea voastra scenarii de mistere care trebuiesc rezolvate. Aveti aici cateva scenarii pe care le puteti folosi.

 

13. Sfarsituri tragice: Aveti in documentul de la sfarsitul articolului o serie de povesti cu sfarsituri tragice. Cine reuseste sa afle de ce s-a intamplat acel lucru tragic castiga.

 

14. Insulte amuzante: Cum ar fi sa-ti injuri prietenii si ei sa nu se supere pe tine? In acest joc trebuie sa gasesti cat mai multe „injuraturi” haioase la adresa prietenilor care sunt in echipa adversa. Ca start va dau cateva exemple: „papuci lui tactu’dara”, „mamaliga ta de moldovean”. Castiga echipa care vine cu cel mai mare numar de insulte haioase.

 

15. Competitia paianjenilor: Participantii la joc au un pai si un paianjen de plastic mic. Fiecare participant trebuie sa sufle cu paiul spre paianjenul sau si sa-l duca spre finish. Cine ajunge primul castiga.

 

16. Intrebari despre filme de Halloween: Cine ajunge la cinci raspunsuri corecte primul, castiga. Atasat aici ai cateva idei de intrebari despre filme de Halloween.

 

17. Gogoasa: Se leaga o gogoasa cu gaura de o funie si se prinde undeva sus. Participantii trebuie sa manance gogoasa lor cat mai repede, fara a pune mana pe ea. Cine termina primul castiga.

 

18. Criminalul: Participantii la joc inchid ochii si aleg dintre biletelele puse intr-un bol. Sunt puse 4 tipuri de biletele: 1 detectiv, o victima, un criminal si restu de persoane a 2-a victima, a 3-a victima etc. La fiecare etapa a jocului una dintre victime este luata. Persoanele din camera trebuie sa ghiceasca cine este criminalul pana nu „mor” toti.

 

19. Povesti de groaza: Participantii trebuie sa spuna cate o poveste infricosatoare. Cea mai infricosatoare poveste castiga.

 

20. Adevar sau provocare de Halloween: Aveti  la sfarsitul articolului, in documentul pe care-l puteti descarca, o lista cu idei de intrebari si provocari de Halloween pe care le puteti printa pe carton A4, decupa si utiliza cand vreti sa va jucati ceva cu prietenii. Ca si Adevar sau provocare clasic aveti o lista cu intrebari la care trebuie sa spuneti adevarul sau sa faceti provocarile, doar ca acestea sunt pe tematica Halloween.

 

21. Cutia de Halloween: Fiecare participant trebuie sa bage mana intr-o cutie, fara sa se uite. Participantii trebuie sa ghiceasca ce e in cutie. Poti folosi diverse obiecte, mancare sau insecte, cu cat e mai ciudat la textura, cu atat mai bine.

 

22. Secretul bostanului: Se umplu 30 de baloane portocalii cu aer. In unul dintre ele este ascuns ceva. Persoanele participante trebuie sa sparga baloanele si sa gaseasca obiectul. Nu au voie sa ridice balonul si sa-l miste pentru a vedea care are obiectul. Cine gaseste primul obiectul (care poate fi si ceva usor, de exemplu un biletel cu un citat), castiga.

 

23. Cate bomboane sunt?: Dupa ce ati mers la „Trick or treat” se incearca sa se ghiceasca numarul de bomboane adunate, fiecare concurent scriind pe un biletel cate bomboane crede ca sunt in fiecare cutie. Castiga cel care se apropie cel mai mult sau nimereste numarul de bomboane din fiecare cutie.

 

24. Instinct de criminal: Jocul este inspirat dupa „V-ati ascunselea” cu un mic twist. Atunci cand gasesti persoana trebuie sa o sperii scotand diverse sunete.

 

25. Poti supravietuii: Ai invatat ceva din filmele de groaza? Din lista pe care o poti descarca din documentul de la sfarsitul articolului, o sa ti se dea un fragment dintr-un scenariu de film si tu trebuie sa ghicesti ce nu trebuie sa faci. O persoana extrage biletelul si spune scenariul, cealalta persoana trebuie sa ghiceasca ce trebuie sa faca sau sa nu faca. Si apoi rolurile se inverseaza, cealalta citeste si cealalta trebuie sa ghiceasca. Cine ajunge prima la 3 lucruri ghicite castiga si poate sa-i dea o pedeapsa persoanei care pierde.

 

26. Bowling-ul fantomelor: Aseaza in piramida sulurile de hartie si cu mingea incearca sa le darami pe toate. Cine reuseste primul sa le darame pe toate, castiga.

 

27. Paiul vrajitoarei: Se pun intr-un bol un numar egal de bomboane M&M, pentru fiecare participant. Pentru a castiga acest joc trebuie sa tragi aer in piept cu paiul astfel incat sa tii prinsa bomboana de pai si sa muti toate bomboanele dintr-un bol in altul.

 

28. Ghici cine sunt?: Pe masura ce vin invitatii la petrecere nu ii lasa sa spuna cine sunt ci fa acest lucru mai distractiv. Fa-i pe invitati sa ghiceasca in ce au venit deghizati ceilalti invitati, notand pe o foaie cine sunt personajele. Cei care ghicesc cele mai multe castiga.

 

29. Competitia dovlecilor: Fiecare participant are legat la fiecare picior un balon. In acest joc pentru a castiga trebuie sa spargi cat mai repede baloanele adversarului. Cine reuseste primul acest lucru, castiga.

 

30. Cutia cu bomboane: Intr-o cutie cu bomboane se pune o jucarie sau un alt obiect. Ca in jocul in care trebuie sa prinzi marul cu gura, in acest joc, cu mainile prinse la spate trebuie sa cauti cu gura printre bomboane obiectul si sa-l scoti la suprafata. Castiga cine reuseste primul sa scoata obiectul.

 

31. Jigsaw: La acest joc se dau niste ghicitori. Aveti in documentul de la sfarsitul articolului cateva exemple pe care le puteti printa pe biletele si utiliza. O persoana spune ghicitoarea si cealalta trebuie sa ghiceasca sau sa inceapa sa spuna cate o litera pana formeaza cuvantul corect. Ca in spanzuratoarea o parte din corp se adauga la desen ( cap, corp, mana dreapta, mana stanga, picior drept, picior stang). Cand este complet desenul ai pierdut. Cine termina de ghicit primul 3 ghicitori castiga.

 

32. Ouija Board: Pentru acest joc se foloseste Ouija Board-ul atasat in documentul de la sfarsitul articolului. Poti printa pe carton A3 si folosi jocul. Poti sa-ti sperii prietenii creand povestea unei fantome care bantuie casa sau poti pune intrebari unei anumite persoane dintre cei ce tin sageata. Prietenul ales nu are voie sa minta si trebuie sa raspunda mutand sageata de la joc.

 

33. Ravasul ghinionist: Aveti la sfarsitul articolului o lista cu biletele pe care le poti printa si pune in ravasele sau prajiturile invitatilor vostrii. Atentie! Avertizatii ca puneti biletelele pentru a nu se ineca cu ele.

 

34. Fotografii de Halloween: Aveti la sfarsitul articolului un document cu masti de Halloween pe care le puteti printa pe carton A4 si decupa. Cu aceste masti puteti face poze pentru a va distra cu prietenii vostrii.

 

35. Dansul monstrilor: Are loc o competitie. Cel mai bun dansator castiga.

 

36. Marea provocare: Aveti aici o lista de lucruri pe care invitatii trebuie sa le faca pana la 12 noaptea. Cine reuseste sa termine lista castiga.

 

37. Pazitorul de morminte: Ca si jocul „1,2,3 la perete stai” o persoana, pazitorul, sta la perete si spune „1,2,3 la perete stai”. Cand se intoarce priveste spre ceilalti participanti zombii, care in timp ce acesta nu se uita incearca sa se apropie de el in stil zombi. Daca atunci cand se intoarce pazitorul sunt vazuti in miscare, pierd.

 

38. Mi-a mancat pisica limba: Aveti in documentul de la sfarsitul articolului, o lista de biletele pe care le puteti printa si utiliza pentru acest joc. Puteti folosi aceasta lista pentru a mima ce scrie acolo. Echipa care ghiceste ce a mimat persoana castiga.

 

39. Roata ghinionului: Printeaza si decupeaza documentul de la sfarsitul articolului. Misca sageata de la roata printata pe carton A3, decupata si asamblata si fa ceea ce iti scrie la numarul la care nimereste.

 

40. Intrecerea vrajitoarelor: Fiecare participant tine o matura sau ceva asemanator intre picioare. Pentru a te deplasa trebuie sa sari in fata. Cine ajunge la finish primul castiga.

 

Descarca de aici documentul cu toate jocurile din acest articol create de Prietenul meu Virtual.

Sper ca ti-au placut jocurile, pentru mai multe jocuri iti recomand: jocuri de Craciun si jocuri pentru zile aniversare.

 

Surse grafice: Freepik, Unsplash, Crello.

https://ro.pinterest.com/explore/halloween-party-games/?lp=true

Leave a Reply