Entertainment

Giveaway de Halloween

Am pregatit aici pentru cititori Giveaway de Halloween. Masti de Halloween, Felicitari de Halloween, Adevar sau provocare de Halloween, Jocul Povesti Misterioase, Jocul Sfarsituri tragice, Jocul Intrebari despre filme de Halloween, Jocul Jigsaw, Jocul Quija Board, Ravasul Ghinionist, Decoratiuni de Halloween.

Puteti descarca toate aceste cadouri de mai jos.

Aici aveti lista cu jocurile si elementele de decor gratuite pe care le puteti descarca din link-ul de mai jos.

giveaway de halloween

1. Masti de Halloween: Aveti aici cateva modele de masti pe care le puteti printa pe carton A4, decupa si utiliza pentru un bal mascat, o petrecere de Halloween sau pentru a face poze de Halloween.

2. Felicitari de Halloween: Aveti aici cateva modele de felicitari de Halloween pe care le puteti printa, decupa si oferi cadou persoanelor dragi.

3. Adevar sau provocare de Halloween: Aveti aici un set de intrebari si provocari pe care le puteti folosi pentru a va distra cu prietenii. Printati-le pe carton A4 fata si verso si le puteti avea la indemana oriunde va duceti.

4. Jocul Jigsaw: Aveti aici atasate cateva exemple pe care le puteti printa pe biletele. O persoana spune ghicitoarea si cealalta trebuie sa ghiceasca sau sa inceapa sa spuna cate o litera pana formeaza cuvantul corect. Ca in spanzuratoarea o parte din corp se adauga la desen cand nu ghicesti cuvantul sau litera ( cap, corp, mana dreapta, mana stanga, picior drept, picior stang). Cand este complet desenul ai pierdut. Cine termina de ghicit primul 6 ghicitori castiga.

5. Jocul Poti supravietuii: In documentul atasat ai o serie de biletele pe care le poti printa pe hartie A4. O persoana alege biletelul si citeste altei persoane scenariul. Cealalta persoana trebuie sa ghiceasca ce trebuie sa faca sau sa nu faca. Cine ajunge primul la 3 lucruri ghicite castiga si poate sa-i dea o pedeapsa celeilalte persoane.

6. Jocul Roata Ghinionului: Aveti aici un model de roata pe care o puteti printa pe carton A3, decupa si asambla. Pe urmatoarea pagina aveti pedepsele pe care le aveti de facut daca nimereste la un anumit numar.

7. Jocul Quija Board: Aveti aici un model pe care-l puteti printa pe un carton A3. Poti sa-ti sperii prietenii creand povestea unei fantome care bantuie casa sau poti pune intrebari unei anumite persoane dintre cei ce tin sageata. Prietenul ales nu are voie sa minta.

8. Semne de carte de Halloween: Iti place sa citesti si vrei sa arati cool? Ai aici cateva modele de semne de carte pe care le poti printa pe carton A4, decupa si utiliza. De asemenea le poti oferi si prietenilor tai un semn de carte.

9. Ravasul Ghinionist: Pentru a face petrecerea mai distractiva aveti aici o serie de biletele pe care le puteti printa, decupa si pune in prajituri cu ravas sau alte prajituri in care biletelul nu se strica. Spune-le prietenilor despre acestea pentru a nu se ineca.

10. Etichete de Halloween: Vrei sa le oferi prietenilor cadouri sau vrei sa le folosesti pentru decor? Ai aici cateva modele de etichete cu elemente de Halloween pe care le poti descarca, printa pe carton A4, decupa si utiliza.

11. Decoratiuni de Halloween: Vrei sa-ti pregatesti casa de Halloween ai aici cateva elemente pe care le poti printa pe carton A3, decupa si lipi sau agata prin casa. Iti mai recomand pentru decor: dovleci, baloane portocalii, albe si negre si ketchup pentru sange.

12. Cutii de Halloween: Vrei sa impachetezi bomboanele sau cadourile in ceva mai dragut? Ai aici cateva modele de cutii cu tematica de Halloween pe care le poti printa pe carton A3, decupa, asambla si utiliza.

13. Jocul Vanatorul de vampiri:Printeaza acest document atasat pe carton A4. Decupeaza fiecare vampir si ascunde-l prin casa. Fiecare participant la joc, inarmat cu un telefon, trebuie sa gaseasca si sa faca poza la vampiri. Cine gaseste cel mai repede toti vampiri castiga.

14. Jocul Urland la Luna: Pentru acest joc participantii trebuie sa urle la luna in functie de monstrul care-i nimereste pe biletel din lista atasata. Persoanele din echipa lor trebuie sa ghiceasca cine este. Atentie! Nu ai voie sa strigi numele tau la Luna, cum ar fi :”Mumiaaa!”.

15. Jocul Sub lumina Lunii: Intr-un loc intunecat foloseste o lanterna si degetele de la mana pentru a arata pe perete unul din lucrurile care le nimeresti dintre aceste biletele pe care le poti printa din documentul atasat. Cine reuseste sa faca cele mai multe lucruri care sunt ghicite de ceilalti coechipieri castiga.

Descarca de aici toate jocurile si produsele de Halloween oferite de Prietenul meu virtual.

Sper ca ti-au placut. Pentru alte produse gratuite de Halloween si te mai astept si cu alte jocuri si documente pe care le poti descarca.

Lasa un comentariu.