Entertainment

Giveaway de Craciun

Am pregatit CADOUL MEU DE CRACIUN pentru tine. Giveaway de Craciun: calendar, intrebari adevar si provocare, felicitari, cutii si alte surprize.

 

Puteti descarca toate aceste cadouri din popup-ul de pe aceasta pagina.

Mai jos ai ceea ce ti-am pregatit.

1.Set de intrebari adevar si provocare de Craciun:

Acesta contine 30 de intrebari si 30 de provocari pentru a va distra cu prietenii sau familia de Craciun. O sa te amuzi si in acelasi timp o sa iti amintesti de spiritul Craciunui.


2. Calendare 2019 cu tema Craciun:

Daca nu sti ce sa oferi persoanelor dragi, sau pur si simplu vrei sa ai pentru tine un calendar, am realizat mai multe modele din care poti sa alegi. Printezi pe carton ceea ce iti place si uite asa ai un calendar cu 2019.

3.Cutie de cadou in forma de om de zapada:

Este un model haios si diferit pe care il poti printa pe formatul A3 sau mai mare (iti recomand sa folosesti un carton mai lucios). Persoana careia o sa-i oferi cadoul in aceasta cutie cu siguranta o sa fie impresionata si o sa vrea sa pastreze cutia.

4.Felicitari de Craciun:

Vrei sa oferi o felicitare dar sa o faci singur?

Ti-am pregatit 2 modele pe care le poti printa. Iti recomand sa alegi un carton lucios sau cu o anumita textura pentru un efect mai deosebit. Recomand acestea atat pentru parintii ce doresc sa le dea activitati copiilor, dar si celor care si-au dat seama ca nu au apucat sa pregateasca nimic prietenilor sau familiei.

5.Masti decupabile de Craciun:

Setul contine: barba lui Mos Craciun, Caciula lui Mos Craciun, Ren, Spiridus, Craiasa Zapezii si Spargatorul de nuci. Recomand acestea pentru a face petrecerea mai haioasa sau pentru un joc de rol.

6.Scrisoare si plic pentru scrisoare Mos Craciun:

Puteti printa mai multe foi si sa le dati invitatilor sa scrie o scrisoare pentru Mos Craciun (asa cum faceau in copilarie) sau sa dati copiilor sa fie mai oficiala scrisoarea.

7.Semne de carte:

Aveti mai multe modele pe care le puteti printa (fata-verso va recomand) si le puteti oferi prietenilor invitati la petrecere, rudelor sau le puteti pastra pentru voi.

8.Set decoratiuni servetele:

Vrei sa faci masa de Craciun sa arate mai oficiala dar nu prea ai bani? Ai aici un set de decoratiuni de servetele pe care le poti printa si decupa impreuna cu prietenii sau familia.

9.Etichete pentru cadouri:

Vrei sa lasi alaturi de cadou si un scurt mesaj pentru persoana draga? Ai aici modele din care poti sa alegi ceea ce iti doresti.

 

Sper sa va placa ceea ce am realizat deoarece, desi imi place sa daruiesc, ma bucur mult mai mult cand ii place persoanei ceea ce primeste.

 

Puteti descarca toate aceste cadouri de aici.

 

Daca aveti idei de alte lucruri pe care le doriti va stau la dispozitie.

Leave a Reply