Prietenul meu Virtual
este iubire adevarata

Test – Este iubire adevarata?

Ai alaturi de tine o persoana draga si nu-ti dai seama daca este iubirea adevarata? Afla din acest test daca e sau nu?

 

Fa acest test singur sau impreuna cu partenerul tau si afla ce sa faci pentru a-ti inbunatatii relatia, daca este cazul.

Test: Este iubire adevarata?

Distribuie testul pentru a-ti vedea rezultatele!


Spune-ne cate ceva despre tine pentru a-ti putea vedea rezultatele!

Este iubire adevarata? %%personality%%

 

Deci ce anume face sa fie sau nu iubire adevarata?

In primul rand implicarea si interesul tau fata de relatia voastra. Dorinta de a va cunoaste unul pe celalalt. Dorinta de a arata persoanei iubite cat de mult inseamna pentru tine. Deschiderea ta, pentru a o lasa sa te cunoasca.

Faptul ca iti dai seama ca ai nevoie sa petreci timp impreuna cu aceasta persoana.

Toate acestea duc la o iubire adevarata.

Cert este ca nu poti sa stii din prima daca este sau nu iubire adevarata. Toate lucrurile care o transforma in iubire adevarata depind de implicarea ta si dorinta ta de a dezvolta relatia.

Pentru ca asa cum relatia de prietenie necesita timp, asa si cea de iubire are nevoie de timp sa creasca.

Cele patru raspunsuri pe care poti sa le primesti din chestionar sunt:

 

Nu este iubire adevarata

Chiar nu iti pasa de aceasta persoana. Nu stiu de ce mai incerci sa pastrezi relatia pentru ca flacara pasiunii cu siguranta nu e in relatia voastra.

Cel mult puteti pastra o relatie de prietenie cu aceasta persoana.

Ar fi indicat sa-i spuneti si acestei persoane faptul ca relatia voastra nu o sa duca niciodata la ceva mai mult decat este. Macar atat merita aceasta persoana.

Atata timp cat o sa continui sa fi inpulsiv/a si sa respingi o relatie mai stransa cu cineva nu o sa-ti gasesti iubirea. Poti sa ai in fata ta persoana perfecta si tot sa nu o vezi.

Esti mult prea inganfat / inganfata sa-ti dai seama ca totul nu se invarte in jurul tau. Cheia succesului intr-o relatie nu e sa te gandesti de fiecare data „si eu ce castig”, ci cum sa castigam impreuna. Si uneori e bine sa mai lasi si de la tine.

 

Iti este indiferenta persoana

Daca esti la inceputul relatiei ar putea sa se transforme in iubire numai daca incepi sa lucrezi la ea. Petrece mai mult timp cu aceasta persoana daca vrei sa aflii daca va potriviti sau nu.

Daca sunteti de mult timp impreuna ati pierdut din pasiunea de la inceput.

Pentru persoanele mai invarsta acest lucru este normal sa se intample cand nevoile si dorintele fata de sex scad. Sunteti o persoana nemultumita si nefericita in aceasta relatie. Iar toata aceasta nefericire este din cauza voastra pentru ca nu spuneti deschis ceea ce va doriti, incercati sa evitati rezolvarea problemelor etc. Pasiunea nu o sa apara atata timp cat chiar tu esti persoana care blocheaza iubirea prin comportamentul tau.

 

Este iubire adevarata

Ceea ce va face un cuplu puternic e faptul ca va tine impreuna ceva mai presus de pasiune. Si inca aveti de aflat si de apreciat multe unul de la celalalt.

Respectul si increderea fata de persoana iubita e ceea ce face diferenta dintre a te juca de a iubire si a iubi cu adevarat.

Ti-ai gasit sufletul pereche si impreuna puteti sa realizati tot ceea ce va propuneti.

Ai o relatie sanatoasa care poate contiunua atata timp cat nu incetezi sa lucrezi la ea.

Impartasesti problemele cele mai importante si cautati solutii la ele. De asemenea iti dai seama ca e normal ca uneori sa nu ai aceleasi parerei ca partenerul, dar asta nu inseamna ca nu va puteti intelege.

Pentru mai multe informatii despre cum sa pastram o relatie de lunga durata cu persoana iubita va recomand si „Cum pastram flacara iubirii”.

 

Este iubire obsesiva

Ai reusit sa duci iubirea la extrem. Imi dau seama ca ai langa tine o persoana extraordinara, dar iubirea obsesiva, ca si lipsa iubirii este ceea ce poate duce la despartire.

Problema ta cea mai mare este ca esti mult prea legat de partenerul de viata.

Incepe sa constientizezi tacticile de persuasiune pe care le folosesti si pun prea multa presiune asupra partenerului de viata. Intr-o relatie sanatoasa nu trebuie sa ai controlul total asupra a ce se intampla cu partenerul de viata. Poti spune optiunea ta de a face un anumit lucru, insa pentru a-l face fericit si pe partenerul de viata lasa-l sa ia decizii singur, pentru ca este viata lui.

 

Daca ti-a placut articolul, nu ezita sa dai share.

2 comments